Etusivu Toiminta Luonto Yhdistys Linkit

Tervetuloa jäseneksi!

Voit liittyä Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys ry:n jäseneksi liittymällä Suomen luonnonsuojeluliittoon. Jäsenmaksu vuonna 2015 on 35€ (opiskelijajäsen 28€, perhejäsen 15€). Jäseneksi liittyminen onnistuu myös ilmoittamalla tietosi (nimi, osoite, syntymävuosi) yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen .

Jäsenedut:

Tervetuloa mukaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin!

Olen tervetullut Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen. Järjestämme vuosittain esimerkiksi pöllöretken, pönttötalkoot, toukokuun pihatapahtuman, kevät- ja syysretken ja lukuisia muita tapahtumia, joista löydät ajantasaista tietoa ”Toiminta”-linkin alta.

Tervetuloa suojelemaan luontoa ja ympäristöä!

Voit halutessasi olla avuksi monella tavalla – esimerkiksi rakentamalla lintupönttöjä, osallistumalla Tuulilankedon hoitoon, luovuttamalla kuvia tai kirjoituksia yhdistyksen käyttöön, tai ottamalla osaa erilaisten tapahtumien järjestelyyn. Mielellään saat tulla mukaan ideoimaan ja toteuttamaan ihan uudenlaistakin toimintaa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

Tervetuloa sähköpostilistalle!

Haluatko saada tuoretta tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja muistakin lähialueen luontotapahtumista? Lähetä postia yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen ja kerro, että haluat liittyä sähköpostilistalle!